Opleidingen Peduca

Ga voor het beste onderwijs.

Peduca leidt op voor het branchediploma van Paramedisch Chiropodist (PaC), de meest veelzijdige en vollédige opleiding tot voetzorgverlener in de sector zorg en welzijn.

Het is een volledige opleiding van 1,5 jaar waarin alle facetten van het beroep worden geleerd. Met voetbehandelingen bij echte patiënten die door Peduca worden aangeleverd in de voetenpoli doe je de noodzakelijke werkervaring op. Een groot voordeel is ook dat je voor het uitvoeren van de voetbehandeling een polivergoeding krijgt. Hierdoor verdien je wat terug.

Als je de opleiding hebt afgerond beschik je over alle vaardigheden die er op dit gebied en niveau zijn. Er wordt les gegeven in kleine groepen van maximaal 6 personen. Indien je belangstelling hebt, meldt je dan via het aanmeldformulier aan. In de nieuwberichten kun je lezen wanneer de opleiding start.

Ben je al in het bezit van een pedicure diploma dan kun je het diploma PaC behalen met het volgen van een verkorte opleiding. Voor meer informatie hierover, vul het contactformulier in en vermeld daarin welke opleiding je hebt gevolgd.


Peduca geeft ook ondersteunende modules:

  • Medische Terminologie en Rapportage
  • Medical Taping
  • Snijtechnieken

Specifieke informatie kunt u gratis aanvragen via het contactformulier.


Aanmeldingsformulier voor opleiding en modules
Kosten opleiding bij Peduca in 2017

Lesgeld (betaling in 18 termijnen mogelijk)* € 3.575,00
Instrumenten deels aangeleverd via de school (schatting) € 500,00
Kleding Zelf aanschaffen
Linnengoed Zelf aanschaffen

* Opleiding is per 1-1-2017 BTW vrij !

Deelname aan de opleiding kan enkel geschieden wanneer aan de financiële overeenkomst wordt voldaan en de  algemene voorwaarden zijn geaccepteerd.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie

Neem contact op

Onze gegevens

Kruisstraat 58a
5341HE Oss
T 0412 78 58 71
E info@peduca.nl
KvK 16048665

PEDUCA Paramedisch Voetcentrum. Behandel- & Opleidingscentrum

Vanaf 1-1-2017 opleidingskosten BTW vrij